Đề thi giữa kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 gồm file nghe cùng đáp án dưới đây bao hàm nhiều dạng bài tập giờ Anh 6 thí điểm thường chạm mặt giúp những em ôn tập những kỹ năng tiếng Anh cơ bản và đạt điểm cao trong kì thi tiếng Anh thân kì 2 lớp 6 năm 2021 – 2022 chuẩn bị tới.

Bạn đang xem: File nghe tiếng anh lớp 6 thí điểm


Đề thi thân kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh có file nghe + đáp án

1. Đề thi thân kì 2 tiếng đồng hồ Anh 6 gồm file nghe2. Đáp án Đề thi thân học kì 2 lớp 6 môn giờ Anh

1. Đề thi thân kì 2 tiếng Anh 6 có file nghe

I. LISTENING

bài nghe

1. Listen to the conversation between Tony và Claudia about a robot exhibition show. Fill each of the gaps with NO MORE THAN TWO WORDS. You will listen TWICE.

Robots

Size và shape

Functions

Omnibot

as small as a handbag

(1) ______________ as a conversation partner.

Nedo

as big as a human

moves (2) ________objects in natural disasters

(3) __________

as big as a doll

tells you when the door is opened

records & (4) ___________messages to your parents


2. Listen lớn a teenager talking about his favourite TV programme. Decide if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F. You will listen TWICE.

1. He doesn’t have a job.

T

F

2. He likes reality shows.

T

F

3. In Big Brother people stay together in a flat.

T

F

4. He says celebrities appear in Big Brother.

T

F

II. MULkhansar.netLE CHOICE

1. They couldn’t go on a picnic, ______________the weather was bad.

A. Because

B. When

C. But

D. Or

2. Look at the notice. What does it say?

A. You should swim here.

B. You can swim here.

C. You should not swim here.

D. You don’t swim here.

3. The ___________ I like best is Tran Thanh.

A. Comedy

B. Fun

C. Comedian

D. Funny

4. ……………………….eat too many candies. It’s not good for your teeth.

A. Do

B. Can’t

C. Please

D. Don’t

5. __________ you ever been khổng lồ Korea?

A. Will


B. Have

C. Do

D. Are

6- __________ bởi you go khổng lồ the supermarket? – Two times a week.

A. Why

B. How often

C. Where

D. When

7. I think “Tom and Jerry” is the best ______________

A. Film

B. Cartoon

C. Newsreel

D. Sport

8. There are seven ………………… in the world.

A. Capitals

B. Continents

C. Cities

D. Countries

9. What did you vì chưng last night?

A. I go to lớn the cinema

B. I went lớn the cinema

C. I going to lớn the cinema

D. I have gone to lớn the cinema.

10. The people here are ______________

A. Friendly

B. Delicious

C. Polluted

D. Long

11. He likes (A) playing (B) soccer, so (C) he can’t (D) play it..

12.Choose the word that has the underline part pronounced differently

A. Then

B. Them

C. Thing

D. Their

III. READING

A. Choose the one option (a, b or c) to lớn fill in blanks

This is a picture of Seoul, the (1)……………… of South Korea. The country is located in (2)…………… continent. Why is Seoul famous? It is the historical center of the country. Seoul has many temples and four major palaces. Và Gyeongbokgung is one of the most famous one. Seoul is also a (3)………… thành phố with the population of more than 10 million people. Seoul has big markets for visitors to cửa hàng in. Restaurants offer traditional Korean dishes such as kimchi, rice và noodle. It’s a lot of fun lớn (4)…………… Seoul.


1. A. Lake B. Capital C. Continent

2. A. Asia B. Europe C. Africa

3 A. History B. Tall C. Modern

4. A. Watch B. Visit C. Go

B. Read the text carefully, then choose True ( T ) or False ( F )

David lives in Canada. He usually gets up early and does morning exercise with his bike. He rides around his area.

After breakfast, he takes a bus to lớn school. He has lessons from 9.00 am lớn 1.00 pm. He often has lunch in the school canteen and then he has a short rest.

In the afternoon, he has lessons in the library or PE in the gym. After school, he often goes lớn the sports center near his house & plays basketball or table tennis.

In the evening, he often does his homework. Sometimes he surfs the internet for his school projects. He often goes to bed early.

1. David lives in Canada. ………………

2. He often rides a xe đạp in the morning. ………………

3. His classes start at 10 o’clock in the morning. ………………

4. In the afternoon, he does his homework ……………….

IV. Vì AS DIRECTED

1.Make question for the underline word:

a. Tom plays tennis every Friday.

→ How often……………………………………………………………..?

b. No, He didn’t go lớn the cinema last night.

→ ……………………………………………………………..?

2. Rewrite:

No student is more intelligent than Mary in our class.

→ Mary is …………………………………………………..

3. Rearrange

visited / We/ our grandparents/ in England/ last week.

→…………………………………………………………………..


2. Đáp án Đề thi thân học kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh

I. LISTENING

1. Listen to lớn the conversation between Tony and Claudia about a robot exhibition show. Fill each of the gaps with NO MORE THAN TWO WORDS. You will listen TWICE.

1. Works

2. Heavy

3. Bocco

4. Sends

2. Listen to a teenager talking about his favourite TV programme. Decide if the statements are true (T) or false (F). Circle T or F. You will listen TWICE.

1 – F; 2 – T; 3 – F; 4 – T;

II. MULkhansar.netLE CHOICE:

1. A 2. C 3. C 4. D 5. B 6. B

7. B 8. B 9. B 10. A 11. C 12. C

III. READING

Choose the one option (a, b or c) khổng lồ fill in blanks

1. B 2. A 3. C 4. B

B. Read the text carefully, then choose True ( T ) or False ( F )

1. T 2. T 3. F 4. F

IV. Vì AS DIRECTED: (3 ms)

1. Make question for the underline word:

1. A. How often does Tom play tennis?

b. Did he go khổng lồ the cinema last night?

2. Mary is the most intelligent student in our class.

3. We visited our grandparents in England last week.

Trên đấy là Đề thi giữa kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 tất cả đáp án. Mời các bạn đọc xem thêm nhiều tài liệu học tốt Tiếng Anh lớp 6 khác như: Để học giỏi Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực con đường Tiếng Anh 6, Đề thi học kì 1 lớp 6, Đề thi học tập kì 2 lớp 6,…. được cập nhật liên tục trên khansar.net.

Xem thêm: Tài Liệu Bài Tập Về Although In Spite Of Despite Có Đáp Án, Bài Tập Although In Spite Of Despite Có Đáp Án


Bên cạnh việc liên hệ với VnDoc qua fanpage facebook khansar.net, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 – 8 – 9 tại group bên trên facebook: giờ Anh THCS.